Wonna care for kids.

Orthopedagoge

Wonna

Afgestudeerd orthopedagoge in 2002 aan de Vrije Universiteit Amsterdam met als afstudeerrichting “Hulpverlening aan gezinnen in psychosociale moeilijkheden” en oprichtster Wonna Care For Kids sinds 2006.


Wonna zet zich als orthopedagoge in voor het welbevinden van uw kind op school en in hun gezinssituatie. Dat houdt o.a. in orthopedagogische begeleiding bij huiswerk, spelling en begrijpend lezen. Tevens ondersteunt zij kinderen met specifieke problemen, zoals ADHD, autisme, dyslexie, Gilles de la Tourette.

Wonna Care For Kids baseert haar aanpak op het individu, elk kind is anders en uniek, daarom is het begeleidingstraject persoonsgericht en op maat vormgegeven. Wonna leeft zich zoveel mogelijk in het gevoelsleven van het kind in en streeft ernaar in de begeleiding een prettige sfeer te creëren, waarin het kind zich op zijn of haar gemak voelt en er ruimte is voor het delen van ervaringen en belevenissen. Hierdoor kan er een harmonieuze, effectieve samenwerking ontstaan, wat zal leiden tot een optimaal resultaat voor uw kind.

Contactgegevens

Wonna care for kids

Demo

Wonna

van den Berg

t 06 460 666 99

info@wonnacareforkids.nl

Goudplevier 18

Ouderkerk aan de Amstel

© 2018 - Wonna care for kids