Wonna care for kids.

Orthopedagoge

Visie en aanpak

Onze huidige samenleving kenmerkt zich door snelle veranderende maatschappij vele sociale contacten en worden al jong blootgesteld aan externe prikkels zoals internet, televisie, games en social media. Het vergt veel van kinderen met of zonder een beperking om zich aan te passen en zich fijn te voelen in onze samenleving.

Zowel gezonde kinderen als kinderen met een beperking kunnen moeilijkheden ondervinden op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling, wat zich kan uiten in leer-/ gedrags-/ en sociaal emotionele problemen. De manier waarop deze problemen zich voordoen en beperkingen zich uiten, kan bij ieder kind verschillend zijn. Het begeleidingstraject voor uw kind wordt daarom persoonlijk en zorgvuldig op maat vormgegeven en is dus intensief en persoonsgericht. Hierbij wordt uitgegaan van de competenties en de individuele problemen van uw kind, maar waarin ook de omgeving, zoals de gezinssituatie en de school een belangrijke rol spelen.

De training en begeleiding heeft als doel om kinderen een zelfverzekerder gevoel te geven, hen te motiveren bij het leren van nieuwe vaardigheden, inzicht in hun eigen kunnen te geven en het maximale uit hun capaciteiten te halen.

Wonna Care For Kids leeft zich zoveel mogelijk in het gevoelsleven van het kind in en streeft ernaar in de begeleiding een prettige sfeer te creëren, waarin het kind zich op zijn of haar gemak voelt en er ruimte is voor het delen van ervaringen en belevenissen. Hierdoor kan er een harmonieuze, effectieve samenwerking ontstaan, wat zal leiden tot een optimaal resultaat voor uw kind.

Contactgegevens

Wonna care for kids

Demo

Wonna

van den Berg

t 06 460 666 99

info@wonnacareforkids.nl

Goudplevier 18

Ouderkerk aan de Amstel

© 2018 - Wonna care for kids